BEL 058 212 1184

|

MAIL info@haagwoninginrichting.nl

Het begin van mooi wonen!

Altijd vakkundig gelegd

contact met Haag

Ook voor de mooiste PVC vloeren

contact met Haag

Laminaat in vele soorten

contact met Haag

Ik wil een afspraak maken

Wilt u een afspraak maken met een medewerker voor het opmeten van uw woning of heeft u advies nodig? Maak een afspraak met Haag Woninginrichting en maak kans op een jaarabonnement op VT WONEN.

Afspraak maken

Ik wil op de hoogte blijven

Ontvang exclusieve kortingen en acties van Haag Woninginrichting. Stuur nu uw emailadres en blijf op de hoogte via onze digitale nieuwsbrief.

Een moment geduld aub.

Bel mij terug aub

Wilt u door Haag Woninginrichting gebeld worden? Dat kan natuurlijk! Laat uw telefoonnummer achter via onderstaande invulbalk en wij bellen u terug.

Een moment geduld aub.

Vloeren

Bij Haag Woninginrichting vind u veel uiteen lopende vloeren zoals, tapijt vloeren,vinyl vloeren,P.V.C vloeren, marmoleum vloeren, laminaat vloeren en tapijt tegel vloeren. Alle vloeren van Haag Woninginrichting voldoen aan de te stellen normen die heden tendage worden verwacht.Haag Woninginrichting legt zijn vloeren met eigen stoffeerders  die beschikken over de kennis die nodig is om tapijt,vinyl,P.V.C of marmoleum te leggen.Ook heeft  Haag Woninginrichting verkoop personeel met jaren lange ervaring die u als klant helpen om tot een juiste keuze te kunnen komen en dat vinden veel klanten prettig. Het is niet altijd makkelijk om uit al onze producten een keuze te moeten maken, dus dan is proffesionele hulp niet overbodig. Wij vinden dit bij Haag Woninginrichting niet meer dan logisch en helpen u met veel plezier en enthousiasme.

Treed in contact met HAAG

  • Nieuweburen 99 - 105
  • 8911 EZ Leeuwarden
  • T 058 212 1184
  • F 058 213 0444
  • E info@haagwoninginrichting.nl

Nieuws

24 maart 2020

Uit het zonnetje !!

De zon is fijn, maar soms mag het ietsje minder. Bij Haag... >>

1 december 2016

Webshop! Bestel gordijnen online.

Bestel nu jouw gordijnen via de online mogelijkheid van Haag Woninginrichting. Klik... >>