BEL 058 212 1184

|

MAIL info@haagwoninginrichting.nl

Het begin van mooi wonen!

voor de mooiste combinaties

kom je bij Haag

voor goed advies

contact met Haag

voor de mooiste producten

kom je bij Haag !

van basic tot luxe

contact met Haag

Ik wil een afspraak maken

Wilt u een afspraak maken met een medewerker voor het opmeten van uw woning of heeft u advies nodig? Maak een afspraak met Haag Woninginrichting en maak kans op een jaarabonnement op VT WONEN.

Afspraak maken

Ik wil op de hoogte blijven

Ontvang exclusieve kortingen en acties van Haag Woninginrichting. Stuur nu uw emailadres en blijf op de hoogte via onze digitale nieuwsbrief.

Een moment geduld aub.

Bel mij terug aub

Wilt u door Haag Woninginrichting gebeld worden? Dat kan natuurlijk! Laat uw telefoonnummer achter via onderstaande invulbalk en wij bellen u terug.

Een moment geduld aub.

JASNO

Speel met licht. Geef uw huis allure met shutters en blinds. Shutters zijn houten luiken met regelbare lamellen, blinds zijn houten jaloezieën. Haag Woninginrichting zorgt met haar sfeervolle en regelbare raamdecoratie voor een intense beleving van het moment, van het verhaal dat zich in de ruimte afspeelt. Onze shutters en houten jaloezieën maken daarbij het verschil. Haag Woninginrichting is dealer van Jasno Shutters. De verrassende schoonheid van JASNO shutters en jaloezieën zit ‘m in de ongeëvenaarde kwaliteit en passie voor perfectie. De houten jaloezieën en shutters van JASNO ogen niet alleen fantastisch, maar blinken ook uit in kwaliteit en mogelijkheden. Het verschil zit ‘m vaak in de kleinste details van shutters en jaloezieën. Soms nauwelijks zichtbaar, maar altijd duidelijk merkbaar in gebruik, uitstraling en duurzaamheid. De shutters en houten jaloezieën worden altijd helemaal op maat gemaakt. De mogelijkheden zijn daardoor eindeloos. Laat u inspireren door de mogelijkheden met JASNO shutters en houten jaloezieën. Bekijk de foto’s in verschillende woonruimtes, stijlen en raamsoorten. Ervaar JASNO shutters en jaloezieën zelf bij Haag Woninginrichting, dé erkende dealer van Jasno Shutters in Leeuwarden. Wij adviseren u graag over de mogelijke vormen en materialen van shutters en jaloezieën. Met JASNO shutters en blinds maakt u een ruimte indrukwekkend.

Bezoek de website van Jasno Shutters

Treed in contact met HAAG

  • Nieuweburen 99 - 105
  • 8911 EZ Leeuwarden
  • T 058 212 1184
  • F 058 213 0444
  • E info@haagwoninginrichting.nl

Nieuws

22 mei 2019

Vraag uw MrWoon magazine nu aan, GRATIS!

HAAG Woninginrichting heeft het woonmagazine van Mr Woon voor u klaar liggen... >>

7 mei 2019

Uit het zonnetje !!

De zon is fijn, maar soms mag het ietsje minder. Bij Haag... >>

1 december 2016

Webshop! Bestel gordijnen online.

Bestel nu jouw gordijnen via de online mogelijkheid van Haag Woninginrichting. Klik... >>