BEL 058 212 1184

|

MAIL info@haagwoninginrichting.nl

Het begin van mooi wonen!

voor de mooiste combinaties

kom je bij Haag

voor goed advies

contact met Haag

voor de mooiste producten

kom je bij Haag !

van basic tot luxe

contact met Haag

Ik wil een afspraak maken

Wilt u een afspraak maken met een medewerker voor het opmeten van uw woning of heeft u advies nodig? Maak een afspraak met Haag Woninginrichting en maak kans op een jaarabonnement op VT WONEN.

Afspraak maken

Ik wil op de hoogte blijven

Ontvang exclusieve kortingen en acties van Haag Woninginrichting. Stuur nu uw emailadres en blijf op de hoogte via onze digitale nieuwsbrief.

Een moment geduld aub.

Bel mij terug aub

Wilt u door Haag Woninginrichting gebeld worden? Dat kan natuurlijk! Laat uw telefoonnummer achter via onderstaande invulbalk en wij bellen u terug.

Een moment geduld aub.

HOLLAND HAAG

Een mooi gordijn draagt bij aan een goede sfeer in de ruimte waarin het hangt. Een keuze uit de uitgebreide collectie van Holland Haag draagt zeker bij aan dat goede gevoel. Samen met onze klanten en onze leveranciers zorgen we voor een mooi product voor de mensen thuis, op het werk of in een andere omgeving. De basis voor onze manier van werken stoelt op de volgende 4 kernwaarden. Holland Haag streeft naar een eigentijds karakter in zowel haar beleid als in de samenstelling van haar collectie. Eigentijds wil in onze ogen zeggen ‘populair in deze tijd’ voor diverse groepen in de samenleving. Onze collectie is daarom samengesteld uit populaire, commerciële en exclusieve kwaliteiten, die regelmatig worden geactualiseerd en waarmee de detaillist acht op de tien klanten zeker moet kunnen bedienen. Wij vinden het belangrijk dat zowel onze leveranciers als onze klanten weten dat ze aan Holland Haag een betrouwbare partner hebben.

Bezoek de website van Holland Haag

Treed in contact met HAAG

  • Nieuweburen 99 - 105
  • 8911 EZ Leeuwarden
  • T 058 212 1184
  • F 058 213 0444
  • E info@haagwoninginrichting.nl

Nieuws

24 maart 2020

Uit het zonnetje !!

De zon is fijn, maar soms mag het ietsje minder. Bij Haag... >>

1 december 2016

Webshop! Bestel gordijnen online.

Bestel nu jouw gordijnen via de online mogelijkheid van Haag Woninginrichting. Klik... >>