BEL 058 212 1184

|

MAIL info@haagwoninginrichting.nl

Het begin van mooi wonen!

Al vele jaren een begrip!

Contact met Haag Woninginrichting

Kwaliteit & service bij Haag

Contact met Haag Woninginrichting

Voor beHAAGlijk wonen!

Contact met Haag Woninginrichting

Het begin van mooi wonen!

Contact met Haag Woninginrichting

Ik wil een afspraak maken

Wilt u een afspraak maken met een medewerker voor het opmeten van uw woning of heeft u advies nodig? Maak een afspraak met Haag Woninginrichting en maak kans op een jaarabonnement op VT WONEN.

Afspraak maken

Ik wil op de hoogte blijven

Ontvang exclusieve kortingen en acties van Haag Woninginrichting. Stuur nu uw emailadres en blijf op de hoogte via onze digitale nieuwsbrief.

Een moment geduld aub.

Bel mij terug aub

Wilt u door Haag Woninginrichting gebeld worden? Dat kan natuurlijk! Laat uw telefoonnummer achter via onderstaande invulbalk en wij bellen u terug.

Een moment geduld aub.

Geschiedenis

In vogelvlucht langs een bijzondere geschiedenis. Begonnen in de jaren ’40, een winkel aan de Nieuweburen in tweedehands goederen. Voornamelijk meubelen. Kleintjes werden langzaam groot en dat gold ook voor Haag. In 1950 kocht men een pand in de Breedstraat en daar werd een “echte” meubelzaak gerealiseerd. Het prille begin van Haag Woninginrichting! Vanaf 1958 puur gericht op de verkoop van nieuwe meubelen en natuurlijk tapijten en gordijnen. In een pand in de Slotmakersstraat werden tapijten en gordijnen verkocht. In 1963 werd er een nieuw pand aan de Voorstreek in gebruik genomen, niet meer dan 750m2 ruimte! In 1984 besloten de broers Wessel, Herre en Ipe te verkassen naar de Nieuweburen. Een locatie met een oppervlakte van 2500m2, direct een van de grootste woninginrichters van Nederland. Nog steeds is Haag één van de toonaangevende woninginrichters in Friesland, met inmiddels een uitgebreide vestiging in Leeuwarden.

Treed in contact met HAAG

  • Nieuweburen 99 - 105
  • 8911 EZ Leeuwarden
  • T 058 212 1184
  • F 058 213 0444
  • E info@haagwoninginrichting.nl

Nieuws

24 maart 2020

Uit het zonnetje !!

De zon is fijn, maar soms mag het ietsje minder. Bij Haag... >>

1 december 2016

Webshop! Bestel gordijnen online.

Bestel nu jouw gordijnen via de online mogelijkheid van Haag Woninginrichting. Klik... >>